یکشنبه ۱۹ آبان ۱۳۸۷ - ۱۶:۴۷
۰ نفر

در این فصل از سال دارچین پای خود را به خیلی از غذا‌ها از حلیم و کوفته گرفته تا چای باز می‌کند.

دارچین از جمله گیاهان معطری است که خواص آن در کاهش وزن و درمان سرماخوردگی و حتی آرامش اعصاب به اثبات رسیده است.

این در حالی است که دانشمندان به تازگی دریافته‌اند، دارچین می‌تواند به کنترل و حتی پایین آمدن قند خون کمک کند.

کارشناسان بر این عقیده‌اند که اضافه کردن دارچین به انواع غذا‌ها  و نوشیدنی‌ها خالی از لطف نیست و جدا از طعم مطبوع، فواید زیادی برای مصرف‌کنندگان به همراه دارد.

پزشکان می‌گویند مصرف روزانه یک دوم قاشق چایخوری دارچین به مدت 6 هفته، سطح گلوکز خون را به طور ملموسی کاهش می‌دهد.

کد خبر 67912

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز